Costa del Sol

De Costa del Sol is misschien wel de belangrijkste kust aan de Zuid kant van Spanje. Populair door haar kilometers lange stranden, aan de Middellandse Zee, die in totaal 300 kilometer beslaan. De Costa del Sol is deel van de streek Andalusië. De kust kenmerkt zich door haar schilderachtige vissersdorpjes die getransformeerd zijn tot een levendige toeristische streek met vele golfbanen.

Grote steden aan de kust zijn Málaga en Nerja, maar ook de kleinere kustplaatsen zijn de moeite waard. Zo staan Torremolinos, Benalmádena en Fuengirola bekend om het leven aan het strand. Daarnaast heb je je het oude witte dorpje Mijas en staat Marbella  bekend staat om haar jetset stijl met vele golfbanen en de prestigieuze haven Puerto Banús. Voor natuur moet je in Estepona (de meeste groene plaats met roodachtig gebergte) en Gibraltar zijn, met een rots met apen. Landinwaarts vind je grote steden als Granada (bekend om het Alhambra), Cordoba (UNESCO erfgoedlijst) en Sevilla, hoofdstad van Andalusië.

Sinds de crisis zijn veel woningen aan de Costa Brava door banken in beslag genomen. Deze villa’s en appartementen uit bankbeslag staan nu in de gedwongen verkoop. Hierdoor ontstaat er nu een kans om zeer voordelig een droomhuis te vinden aan deze zonnige Spaanse kust!

Hieronder vind je een overzicht van alle koopjes aan de Costa del Sol

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x