Costa Cálida

De Costa Cálida betekent letterlijk ‘warme kust’ en ligt in de regio Murcia, in het Zuid-Oosten van Spanje aan de Middellandse Zee. Het grootste deel van de kust is zeer ruig, vandaar dat het gebied waarschijnlijk minder overspoeld is met toeristen dan andere, omliggende kuststreken. De natuurliefhebber is hier dan ook op z’n plek, met veel beschermde natuurgebieden en een prachtige 250 km lange kustlijn.

Deze kustlijn bestaat uit smalle inhammen met palmbomen aan rustig water, maar ook uit onbeschermde stranden aan wilde baaien, zoutwaterlagunes, wadden en zandduinen. Opmerkelijk is La Manga, het grootste zeewatermeer van Europa. Het is een smalle landstrook van 22 kilometer lang die de binnenzee afsluit van de Middellandse Zee. Naast alle prachtige natuur vind je er grote plaatsen zoals de havenstad Cartagena.

Sinds de crisis zijn veel woningen aan de Costa Cálida door banken in beslag genomen. Deze villa’s en appartementen uit bankbeslag staan nu in de gedwongen verkoop. Hierdoor ontstaat er nu een kans om zeer voordelig een droomhuis te vinden aan deze zonnige Spaanse kust!

Hieronder vind je een overzicht van alle koopjes aan de Costa Cálida.

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x