over Spaanse bankkoopjes

Als partner van een aantal toonaangevende Spaanse banken bieden wij het grootste aanbod bankkoopjes - bankbeslag en gedwongen verkoop - van heel Spanje. Wij zijn geen gewone Spaanse makelaar maar werken direct samen met de grote Spaanse banken die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van onroerend goed. We bieden tienduizenden huizen aan, verspreid over heel Spanje: van villa’s aan de Mediterraanse Costa’s, appartementen in steden zoals Barcelona en Madrid, Finca’s in het binnenland en huizen in de Pyreneeën. Meestal gaat het om bankbeslag en gedwongen verkopen die nu met een fikse korting worden aangeboden. Hier vindt u een overzicht van de koopjes van de Spaanse banken.

 

 

Bankbeslag - huizen direct kopen van een Spaanse bank

Bankbeslag is onroerend goed - van huizen, grond, villa’s tot complete bouwprojecten -  dat door de Spaanse bank in beslag is genomen omdat de eigenaar niet aan de betalingen kon voldoen. Door deze omstandigheden zijn banken dan genoodzaakt om op deze woningen beslag te leggen of de eigenaar te dwingen om snel te verkopen. Om ervoor te zorgen dat zij deze residenties zo snel mogelijk kwijt te raken, verkopen banken deze projecten aan allerlei geïnteresseerde huizenzoekers.

Op die manier hopen de banken dat ze het geld dat zij verloren aan hun leningen, weer terug te kunnen verdienen. Dit biedt kansen voor huizenkopers en investeerders in Spaans onroerend goed. Hierdoor is het mogelijk om woningen aan te schaffen tegen een fikse korting, de prijzen liggen immers onder de actuele marktwaarde, en met de bank als eigenaar valt er goed te onderhandelen over de algehele financiering.

Waarom direct van een Spaanse bank kopen?

Wij bieden u directe toegang tot de huizen en projecten die de bank in handen heeft en zijn de snelste link naar de beste deals op het gebied van dergelijke woningen. Elke aanvraag komt meteen bij de juiste bank terecht en probeert met u de perfecte deal te maken. De voordelen:  

 

Hoe werkt het? - Het aankoopproces

 

Zoeken & vinden

U kunt zoeken op prijs, woningsoort, oppervlakte, aantal slaapkamers en op provincies en plaatsen. Woningen waar uw interesse naar uit gaat kunnen als favoriet worden opgeslagen. Klik op 'meer informatie' en vul het aanvraagformulier in.

tip: gebruik onze Koopjes Alert Service om automatisch op de hoogte te worden gebracht van nieuwe aanbiedingen afgestemd op uw zoekopdracht.

 
 

Informatie & advies

Binnen enkele dagen wordt uw aanvraag verwerkt. De bank zorgt dat een professionele en geautoriseerde partner met uitstekende kennis van het betreffende gebied uw aanvraag in behandeling neemt. Indien mogelijk spreekt de lokale partner de taal van de aanvrager.

 

Selectie

Op basis van de ontvangen gegevens bepaalt u samen met de lokale adviseur welke woningen interessant zijn en kunt u een afspraak maken om ze te bezichtigen. De adviseur is geautoriseerd door de betreffende bank en kan alle vragen beantwoorden over de woningen, het aankoopproces en een eventuele financiering.

 

Bekijken

Om een goede indruk te krijgen van de woningen en de omgeving is een bezichtiging ter plekke noodzakelijk. De adviseur maakt hiervoor een afspraak, geeft informatie over hoe u zich het beste kan voorbereiden; van alle benodigdheden voor een eventuele aankoop tot tips over het verblijf.

 

Financiering

Desgewenst krijgt u een aanbieding voor de financiering van de aankoop van het beoogde onroerend goed. Deze financiering kan via de betrokken bank lopen, vaak onder zeer gunstige voorwaarden.

 

Aankoop

De geautoriseerde partner begeleid u in het gehele proces: het kiezen van een advocaat, het verkrijgen van een algeheel kostenoverzicht, de onderhandelingen, een bod uitbrengen, het contract opzetten, de afronding bij de de afronding bij de notaris en de registratie van het onroerend goed.

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x