Valencia

Valencia is één van de grootste steden van Spanje - na Madrid en Barcelona staat de stad op de derde plaats - en heeft meer dan 800.000 inwoners. De plaats ligt in de Costa del Azahar, aan de Middellandse Zee. Er is een prettig en koel klimaat met warme zomers, zachte winters en bijna geen regen. Vanwege deze weersomstandigheden een perfecte plek om te wonen en leven. 

Valencia bestaat met name bekend om haar paëlla en sinaasappelbomen. Het is een stad die geroemd wordt om haar cultuur: Valencia werd gesticht rond 128 voor Christus. In de stad zijn verschillende mooi aangelegde parken en tuinen, prachtige gebouwen, kathedralen en verschillende musea te vinden.

De stad kent vele gezichten en doordat verschillende bevolkingsgroepen door de eeuwen in Valencia geleefd hebben, is het nu de veelzijdige stad zoals we die kennen. Dat betekent dat iedere nieuwe bewoner zich meteen thuis voelt. Naast alle bezienswaardigheden ligt Valencia zo ongeveer aan een groot gebied vol stranden, van 15 kilometer. Met de metro of auto ben je vanaf het centrum binnen een uurtje op een van de prachtige zandstranden waar de inwoners ook graag naartoe trekken.

Valencia

Door de crisis zijn een hoop huizen in Spanje nu in het bezit van de bank. Hierdoor worden veel villa's en appartementen gedwongen verkocht. Hierdoor bent u nu in gelegenheid om voor een spotprijs, uw eigen droomhuis in Spanje te kopen. Bekijk hiernaast het overzicht van alle beschikbare panden in Valencia en vraag gerust meer informatie aan.

Koop Spaanse huizen direct van de bank - Koopjes Alert maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x